Cosmo Media, d.o.o, matična številka 6465803000, s sedežem na naslovu Ulica Pohorskega bataljona 57, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju COSMO MEDIA d.o.o.) vas kot upravljavec podatkov s tem obvestilom seznanjamo z načinom, kako zbiramo, uporabljamo in delimo informacije, poslane znotraj naših storitev.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Ob registraciji ali uporabi Storitev boste morda morali navesti ali naložiti določene osebne podatke o sebi (to je podatke, s pomočjo katerih vas je moč neposredno identificirati ali vsebujejo informacije, kako vas je moč kontaktirati), to so “osebni podatki” . Na primer, lahko sodelujete in glasujete v različnih anketah, se naročite na storitev ali sodelujete v klepetalnici ali na forumu. Vrste osebnih podatkov, ki se lahko zbirajo z vašim sodelovanjem v Storitvah, lahko vključujejo vaše: ime, naslov, datum rojstva, spol, e-poštni naslov, telefonsko številko in podatke o kreditni kartici COSMO MEDIA d.o.o. zbira te osebne podatke, zato, da bi podjetje COSMO MEDIA d.o.o. lahko bolje razumelo vaše interese in spremenilo Storitve tako, da vam te čim bolj ustrezajo. V vsakem primeru lahko pošiljanje osebnih podatkov katerikoli od Storitev zavrnete, v tem primeru vam podjetje COSMO MEDIA d.o.o. morda ne bo moglo zagotoviti Storitev.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Podjetje COSMO MEDIA d.o.o. bo osebne podatke, ki jih posredujete preko spleta, uporabljalo predvsem za namene, zaradi katerih ste dotične informacije posredovali. Primeri uporabe osebnih podatkov vključujejo pošiljanje e-poštnih obvestil o prihajajočih dogodkih. Poleg tega lahko na vaš e-poštni naslov naslovimo sporočilo, v katerem vas prosimo za sodelovanje v anketi.

Kako delimo vaše osebne podatke

Osebnih podatkov, ki jih posredujete, ne bomo delili z nikomer, ki ni povezan z nami, razen (a) če ste vi bili tisti, ki ste posredovali informacije; (b) z vašim soglasjem ali odobritvijo; (c) z drugimi osebami ali podjetji, s katerimi imamo sklenjeno pogodbo za izvajanje notranjih storitev (na primer gostovanje Storitev); in / ali (d) če to zahtevajo sodišča, vladni organi in drugi regulativni organi in v obsegu, ki zahteva, da podjetje COSMO MEDIA d.o.o. razišče morebitne kršitelje zakonov, pravil, predpisov, naših pravilnikov, pravic tretjih oseb ali razišče morebitno nespodobno ravnanje.

Druga spletna mesta

Naše Storitve lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih mest, katerih praksa obveščanja in zasebnosti se lahko razlikujeta od naše. COSMO MEDIA d.o.o. vas spodbuja, da se zavedate, da morate ob odhodu z naše spletne strani prebrati izjavo o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete, ker COSMO MEDIA d.o.o. nima nadzora nad informacijami, ki jih posredujejo ali zbirajo druga spletna mesta. Podjetje COSMO MEDIA d.o.o. ne potrjuje ali pregleduje in kot takšno ni odgovorno za prakse zasebnosti ali vsebino drugih spletnih mest.

Piškotki

“Piškotki” so informacije, ki jih na vaš računalnik namesti spletno mesto za lažjo komunikacijo in interakcijo s spletnim mestom. Ko uporabljate naše Storitve, lahko na vaš računalnik ali drugo napravo pošljemo vsaj en piškotek, ki enolično identificira vaš brskalnik. Takšne piškotke uporabljamo za izboljšanje kakovosti naših Storitev, vključno s shranjevanjem uporabniških nastavitev, izboljšanjem izbire oglasov, merjenjem zbirnih podatkov, anonimnih podatkov o uporabi in prometu v povezavi z našimi Storitvami ter za sledenje pogostosti in umestitve oglasov. Piškotkom lahko omejite namestitev ali delovanje ali jih iz brskalnika odstranite preko nastavitev spletnega brskalnika. V tem primeru lahko še vedno uporabljate naše storitve, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno. Za sodelovanje v določenih promocijah in drugih ponudbah se boste na naši spletni strani na primer morda morali ponovno registrirati vsakokrat, ko obiščete našo spletno stran.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembna, podjetje COSMO MEDIA d.o.o. je zato vzpostavilo razumne fizične, elektronske in upravne postopke za zaščito vaših osebnih podatkov. Kljub temu noben računalniški sistem ali informacije nikoli ne morejo biti v celoti zaščitene pred vsako možno nevarnostjo, zato ne moremo jamčiti, da bi vsa komunikacija med vami in nami ali informacije, shranjene v okviru naših Storitev ali na naših strežnikih, popolnoma brez možnosti nepooblaščenega dostopa, uničenja, zlorabe, sprememb in nepravilnega razkritja s strani tretjih oseb, kot so hekerji. Vaša uporaba Storitev dokazuje, da prevzamete omenjena tveganja.

Spremembe tega pravilnika

COSMO MEDIA d.o.o. si pridržuje pravico, da lastni presoji kadarkoli spremeni, doda ali odstrani dele tega pravilnika o zasebnosti. Vsaka uporaba Storitev po takšnem obvestilu pomeni, da sprejemate omenjene spremembe določil, bodisi dodatne določbe, ali odstranitev že obstoječih določb.

Nazadnje posodobljeno: 28.04.2024