Domov Zanimivosti Darja Gajšek je z očetom prvič v duetu zaigrala na harmoniko za...

Darja Gajšek je z očetom prvič v duetu zaigrala na harmoniko za njegov 60. rojstni dan

Pevka Darja Gajšek, ki vedno pove, da jo je prvi učil igrati harmoniko njen oče, mu je zelo čustveno voščila ob lepem jubileju. 

Na svojem FB profilu je zapisala:
Ati VSE NAJBOLJŠE!!! ❤ Naučil si me igranja na harmoniko in mi predal veselje do glasbe. Z mano si pel, igral, me vozil na nastope in mi vedno nudil oporo pri uresničevanju sanj. Zaradi vajine podpore z mamo sem lahko v življenju izpolnila svoje sanje in našla svoje življenjsko poslanstvo. Hvala ti za vse besede, za vse nauke. Naj ti 60 rojstni dan prinese obilo zdravja, moči za čim več igranja na harmoniko, veselja in radosti. Rada te imam!! ❤

In ker se za okrogli rojstni dan to tudi spodobi, sta končno prvič skupaj zaigrala na harmoniko, lahko bi rekli, da smo dobili Duet Gajšek. Darja je ponosno objavila posnetek in ob njem zapisala:
Ati, to pesem si me naučil kot prvo zaigrati na harmoniko. In takole sva jo prvič skupaj zaigrala prav včeraj na tvoj 60. rojstni dan ? Dajva ati, še več takšnih duetov ?

https://fb.watch/5zj0GkdW71/

Darjini oboževalci in sledilci, so navdušeni. Izjemen odziv s pohvalami, komplimenti in čestitkami je dobila ta objava. Oglasil se je tudi darjin mož Alen Janković: “3x bravo. Za 60. let, za duet in za pulover NK Celje”

Foto: Domen Jančič