Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Darja Gajšek je z očetom prvič v duetu zaigrala na harmoniko za njegov 60. rojstni dan

Objavljeno

V redu

Pevka Darja Gajšek, ki vedno pove, da jo je prvi učil igrati harmoniko njen oče, mu je zelo čustveno voščila ob lepem jubileju. 

Na svojem FB profilu je zapisala:
Ati VSE NAJBOLJŠE!!! ❤ Naučil si me igranja na harmoniko in mi predal veselje do glasbe. Z mano si pel, igral, me vozil na nastope in mi vedno nudil oporo pri uresničevanju sanj. Zaradi vajine podpore z mamo sem lahko v življenju izpolnila svoje sanje in našla svoje življenjsko poslanstvo. Hvala ti za vse besede, za vse nauke. Naj ti 60 rojstni dan prinese obilo zdravja, moči za čim več igranja na harmoniko, veselja in radosti. Rada te imam!! ❤

In ker se za okrogli rojstni dan to tudi spodobi, sta končno prvič skupaj zaigrala na harmoniko, lahko bi rekli, da smo dobili Duet Gajšek. Darja je ponosno objavila posnetek in ob njem zapisala:
Ati, to pesem si me naučil kot prvo zaigrati na harmoniko. In takole sva jo prvič skupaj zaigrala prav včeraj na tvoj 60. rojstni dan 🤩 Dajva ati, še več takšnih duetov 🥰

https://fb.watch/5zj0GkdW71/

Darjini oboževalci in sledilci, so navdušeni. Izjemen odziv s pohvalami, komplimenti in čestitkami je dobila ta objava. Oglasil se je tudi darjin mož Alen Janković: “3x bravo. Za 60. let, za duet in za pulover NK Celje”

Foto: Domen Jančič

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals