Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani slovenski voditelj zbolel in se soočil z negativnimi komentarji

Objavljeno

V redu

Voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A, Gregor Trebušak ima za sabo izkušnjo s koronavirusom covid-19. Ko je bolezen prebolel, se je odločil in daroval krvno plazmo. O tem je spregovoril tudi za portal 24ur.com, fotografijo, ki prikazuje darovanje krvne plazme, pa je objavil tudi na družbenih omrežjih. Ob tem pa doživel kup negativnih komentarjev, ki pa ga niso spravili s tira.

3 dni je imel vročino, pa je bil že priklopljen na aparat? /Bogi si… /A je paparac prišel? /Ti manjka pozornosti? /Novinarji itaq ne nosite maske…

To je prvih 5 kometarjev na 24ur.com. Je to odraz naše družbe? Ne, ker večina pač nima preveč časa, ni tako zagrenjena in predvsem…prebere članek!

Ja, zbolel sem. Tako kot vsak dan okoli 2000 ljudi. In čudili bi se, da je to še danes za koga tabu. Super smo jo odnesli! Pri nas Covid ni bil hud. Smo mladi, v dobri formi, brez pridruženih bolezni in….imeli smo srečo! ,” je zapisal na Facebook zid.

Kot je še pojasnil, se je za darovanje plazme odločil prvi, slišal je namreč poziv, naj darujejo vsi tisti, ki so covid-19 že preboleli. Ker je fotografijo objavil javno, je bil deležen tudi marsikatere neprimerne izjave. A Trebušak vsem negativcem odgovarja: “In ker imam to “moč” da me vidi nekaj ljudi več kot koga drugega, zakaj tega ne bi izkoristil in pozval še koga? Torej. Morda mi res manjka pozornosti, sem bogi, sem priklopljen na aparat po treh dneh vročine ( ta aparat je naprava za odvzem krvi)…vse to več pove o tistih, ki pišejo takšne komentarje. Kaj ko bi enkrat obrnili igro. Važno je, kaj ste naredili, kaj si vi mislite in ne kaj mislijo spletni troli in frustrurani komentatorji. Pa da ne bo pomote…mene to ne gane. Prav res ne. Ampak energijo, ki jo ti ljudje oddajajo…če bi se eden od nijh odločil, da nekaj naredi za soseda, za družbo…bi bilo vsem lepše.

Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj.

3 dni je imel vročino, pa je bil že priklopljen na aparat? Bogi si… A je paparac prišel? Ti manjka pozornosti?…

Objavil/a Gregor Trebušak dne Petek, 20. november 2020

Foto: 24ur.com/osebni arhiv Gregorja Trebušaka

Zanimivosti

Kaj se skriva za nasmehom bratov Peršuh?

Objavljeno

V redu

Avtor

Polkaholika Matic in Gašper Peršuh živita tako zelo pestro življenje, da še sama težko verjameta, kaj vse se jima dogaja. Kaj pa vi? Veste, kako se jima je svet postavil na glavo?

Člana priljubljene zasedbe Polkaholiki, brata Matic in Gašper Peršuh, sta zelo popularna mladeniča, ki pa potem, ko glasbenim kolegom pomahata v slovo, rada zdrsneta v svoje vsakdanje življenje, kjer sta kot sorojenca zelo povezana, četudi se kdaj, kot vsi normalni ljudje, tudi spreta.

»Za vsak uspeh sva še toliko bolj hvaležna, saj ga doživljava skupaj. Velikokrat ob kavici pogovor teče o tem, kakšne neverjetne stvari se nama dogajajo in kako zelo sva hvaležna za vse. To zelo rada poveva tudi staršem, ki nama že od prvega trenutka stojijo ob strani in pomagajo. Potrebovala sva kar nekaj časa, da sva začela razumeti to takrat za naju novo življenje. Matic je takrat štel šele šestnajst let, jaz sem tisto leto dopolnil polnoletnost, tako da tudi za starše ni bilo lahko, da so naju prepustili vsemu dogajanju na glasbeni sceni,« je za revijo Lady pojasnil Gašper, ki mu zasebno življenje, kljub sladkim radostim slave, zelo veliko pomeni.

»Oba poskušava živeti čim bolj normalno in običajno življenje, saj je tako lažje tudi družini. Še vedno sva preprosta in prizemljena fanta, ki uživata vsak del življenja. Starši so zelo ponosni, midva pa jim bova vedno hvaležna za vso pomoč na najini poti.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals