Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Benjamin

Numerološka analiza imena: Benjamin

Ime Benjamin nosi vibracijo števila 24, ki Benjaminu daje naraven dar za delo z ljudmi.  Zna združevati  različne ljudi, ideje, zadeve, ki po vseh pravilih in logiki ne bi šli skupaj. Nadarjen je za ustvarjanje razmerij, naj bo to v delovnem kolektivu, v družini, v prostočasni dejavnosti.  Benjamin  deluje kot mirovnik in nezaveden motivator. Če se mora odločiti med dvema osebama ali zadevama, ju rajši združi v višjo celoto.

Benjamin  je izjemen svetovalec, učitelj, motivator, predavatelj, saj zna spodbujati in navdihovati prav vse ljudi.

Uspeh doživi v povezovanju z ženskimi osebami, v ljubezenskem razmerju. Rad bi udobno živel in užival. Njegove želje in potrebe so zelo drage in si jih sam težko privošči. Rad uživa in se zabava, ljubi estrado in modre brvi. Nagnjen je k umetnosti in zabavništvu.  Zelo verjetno je, da ga srečamo v poklicih igralca, pevca, modnega fotografa. Sam je zelo skop in zelo rad vidi, če drugi porabljajo denar zanj. Sebe vidi v središču blišča in je nesrečen, če ni obkrožen z velikimi in pomembnimi in dragimi stvarmi, ki imajo svojo znamko.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya