Domov Glasba Mark Bogdanović je posnel videospot na vrhu nebotičnika v Bangkoku ter...

Mark Bogdanović je posnel videospot na vrhu nebotičnika v Bangkoku ter v Avstraliji

Slovensko- hrvaški pevec Mark Bogdanović, ki ga poznamo po pesmih ‘Uvijek ti’ in ‘Srce od papirja’ se tokrat vrača s pesmijo ‘Kot, da ne bi vedela’, s katero želi svojo glasbo bolj predstaviti tudi slovenskemu občinstvu.

Ker Mark zelo rad tudi potuje, njegova potovanja pa skupaj s glasbenim ustvarjanjem na njegovi Facebook strani spremlja več kot 7000 ljudi iz področja bivše skupne države, se je odločil, da bo video spot za tokratnjo pesem posnel kar med svojimi potovanji. Tako je nastal zanimiv, malce drugačen videospot, posnet na vrhu enega izmed nebotičnikov v Bangkoku ter v Sydneyju v Avstraliji.

Mark Bogdanović – Kot, da ne bi vedela

Mark nam je zaupal podrobnosti o pesmi in o snemanju videospota:
  “Do sedaj sem posnel že nekaj pesmi samo v hrvaščini, me je pa to kar malce žrlo, saj sem v preteklosti pod drugo glasbeno zasedbo (Dharma, izdal album v Črnih sencah leta 2007 pri Nika records), veliko pisal tudi v slovenskem jeziku in sem komaj čakal tenutek, da lahko ponovno posnamem tudi nekaj za moje slovenske prijatelje.”

Snemanje na vrhu nebotičnika / Foto: Mark Bogdanović

Mark Bogdanović je pri snemanju videsopota združil prijetno s koristnim. Kot pravi svetovljan je videospot posnel na drugem koncu sveta:

“Pri snemanju videospota pa je šlo bolj za izziv, saj sem si od nekdaj želel “zvleči” band na vrh enega čisto pravega nebotičnika in tam posneti video.
Ker v življenju največkrat stremim k temu, da svoje želje tudi realiziram, sem potem tudi dovolj nor, da kaj takega tudi izvedem. Stati na vrhu več kot 100 metrov visoke zgradbe na vsega skupaj nekaj kvadratnih metrih in se smehljati v kamero, ni ravno zabavno” <Smeh>.

Foto: Nadica Petrova / Infinity Photography