Domov Zanimivosti Slovenski igralec Aleš Valič, ki je včeraj praznoval 66 -ti rojstni dan...

Slovenski igralec Aleš Valič, ki je včeraj praznoval 66 -ti rojstni dan se pripravlja na poroko

Igralec in režiser, ki je leta 1978 diplomiral na ljubljanski AGRFT kjer deluje kot redni profesor, je zagotovo eden najbolj prepoznavnih in uspešnih slovenskih igralcev. Je dolgoletni član ansambla ljubljanske Drame,  znan tudi kot interpret umetniških besedil v radijskih in televizijskih oddajah ter izjemen v filmskih vlogah. Spremljamo ga tudi v zelo priljubljeni seriji Najini mostovi.

Za svoje delo je prejel številne nagrade in priznanja, med najpomembnejšimi so: nagrada Prešernovega sklada, tri Borštnikove nagrade, severjevo nagrado in druge, v kratkem pa bo prejel še eno, ki je zanj kot kaže zelo pomembna. Srebrna poroka in praznovanje, ki bi ga rad priredil za svojo ljubljeno ženo Tejo. To, kako sta pravzaprav prišla do srebrne poroke sta razkrila njuna otroka. Hči Sara in sin Matic, ki gre po očetovih igralskih stopinjah, ki sta njuno ljubezensko zgodbo, ki je kot iz kakšnega romantičnega filma kjer ima on glavno vlogo, povedala na poseben način.  Hči je zgodbo zapisala, sin pa prebral:

https://fb.watch/4JcXwe8Lu8/

Otroka, prijatelji in sledilci na družbenih omrežjih čestitajo in pozdravljajo željo ter podpirajo projekt izvedbe praznovanja tako lepe obletnice. Ljubezen vedno zmaga, saj je Aleš Valič že napovedal, da bo svoji dragi ženi priredil čudovito praznovanje. 

POP TV