Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar doživela zlom

Objavljeno

V redu

Slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar brez težav spregovori tudi o sebi in o svojih problemih. Mati treh odraslih sinov, ki živi z naravo in je obdana z živalmi, se je pred kratkim oglasila preko družbenih omrežij in svojim prijateljem zaupala svojo bolečino.

No, pa je tudi mene zabrisalo po tleh…
Včeraj…če me kaj na tem ljubem svetu res prizadene, je občutek, da za nekoga, ki mi je res ljub, ne obstajam. Ignoranca. Da me za to osebo ni, pa kljub vsemu čutim, da mi jemlje energijo.
Nabiralo se je kar nekaj časa, nisem razumela, zakaj me tako stiska v trebuhu in davi, ves čas sem se fokusirala nase, da sem ljubeča, da sprejemam…
Sem dobila celo vročino in so doma bezali od mene, češ, kaj, če si dobila korono, haha…,
” je Zvezdana pričela s svojim iskrenim zapisom in nadaljevala:

Jaz pa sem vedela, da sem se zlomila, zabolelo me je celo telo, zavlekla sem se v svojo sobo, brala, meditirala…in, kot, da to ni bilo dovolj, mi je neznana oseba na zasebna sporočila poslala poslovilno pismo. Da se bo ubila in, da ima dovolj, da ne zmore več.
Ne vem kaj se je zgodilo z mano, jaz nisem več tolerantna.
Ne prenesem več laži in blefa ob sebi.
Ne obsojam.
Samo pojdi stran.
Ven iz mojega kroga.
Dovolj je prostora za vse.
In, če se hočeš ubiti, izvoli, kdo sem jaz, da bi te prepričevala.
Če hočeš toplo, razumevajočo besedo, sem tukaj.
Ampak iskreno, jasno, brez blefa, brez kraje energije.
Res ne vem, zakaj bi se sekirala za tiste, ki me nimajo radi.
Vedno sem govorila, da se ne, pa pride kakšen, zaradi katerega pa se.
Eno je teorija, eno pa praksa.
Sem že bolje, to so moja učenja, pravzaprav sem jim neskončno hvaležna.

Številni njeni prijatelji so zapis podprli z všečkom, mnogi pa so ji tudi pisali in jo hrabrili ter zapisali še, da jo razumejo. In to je zagotovo največja podpora, kar jo je od svojih virtualnih prijateljev Zvezdana lahko dobila.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kraljica Elizabeta II. se je pojavila prvič po smrti princa Philipa, nič več ni isto

Objavljeno

V redu

Avtor

Kraljica Elizabeta II. se je prvič uradno pojavila zunaj gradu Windsor po smrti moža princa Philipa. Sejo parlamenta je uradno odprla sama, vendar dostojanstveno in mirno kot vedno.

Prejšnji teden so bile v Združenem kraljestvu lokalne volitve, danes pa je nadaljeval zasedanje britanski parlament. Kot nalaga tradicija, ga je slovesno ‘odprla’ kraljica Elizabeta II. Čeprav je ponosno sedela na velikem, zlatem stolu, mirno in profesionalno, je bil pogled nanjo zaradi ene podrobnosti zelo žalosten. Prvič ob njej ni sedel njen mož princ Philip, ki je umrl 9. aprila 2021, le nekaj tednov pred stotim rojstnim dnem.

Zaradi njegove smrti je bil njegov zlati prestol odstranjen iz parlamenta, nadomestili so ga z mizo, prekrito z rdečim žametnim prtom in okrašeno z zlatim vezenjem.

Prestol princa Philipa je bil odstranjen …

Pogled na samotno kraljico brez njene “moči in podpore”, kot je imenovala moža Philipa, je bil žalosten vendar je svojo dolžnost dostojno opravila kot vedno dosej. V parlament je raje prišla v sivkinem plašču z ustreznim klobukom in ne s kraljevskim plaščem in krono, kot prej in ob tem prefinjeno dejala, da po Philipovi smrti ni nič več enako.

foto: CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Pevki Adele je umrl oče, izgubil je bitko s hudo boleznijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Do konca življenja je bila njegova največja želja poravnati porušen odnos s hčerko.

Le nekaj dni po praznovanju 33. rojstnega dne je pevka Adele prejela žalostno novico. Njen oče Mark Evans je umrl v starosti 58 let po dolgi bitki z rakom na črevesju. “Njegova družina je prežalostna. Vedno je upal, da bo popravil odnos z Adele, vendar sta se do konca prepirala. Večkrat je poskušal stvari popraviti, a mu ni uspelo,’“je povedal vir blizu družini.

Adele je že prej govorila o pretrganem odnosu z očetom. Zamerila mu je, da je zapustil njo in mamo, ko je bila pevka stara le tri leta. Mark je pred sedmimi leti odkril, da se bori z rakom na črevesju, nato pa priznal, da se boji, da ne bo spoznal svojega vnuka, Adellinega sina Angela,ki ga ima pevka z bivšim možem Simonom Koneckim.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

V enem od intervjujev je Mark priznal, da je bil res slab oče in da obžaluje svoja dejanja. ‘Bil sem najslabši oče takrat, ko me je Adele najbolj potrebovala. Veliko sem pil. Vsak dan sem zaužil dva litra vodke in le dragi Bog ve, kako sem to preživel. Globoko me je bilo sram tega, kar sem postal in vedel sem, da je najbolje, da me Adele ne vidi v takšnem stanju, “je nekoč dejal za tuje medije.

Njegova največja želja je bila, da bi nekako zakrpal odnos s hčerko, vendar Mark tega v življenju ni uspel. “Ne sme si misliti, da je ne želim videti in rad bi ji pokazal, da si želim imeti neko vlogo v njenem življenju,” je dejal nedolgo tega, že zelo bolan. Adele se ob tej priložnosti, očetovi smrti, še ni oglasila.

foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar o svojem bližnjem srečanju z medvedom

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred nekaj urami se je zgodilo, slovenska igralka je doživela srečanje z medvedom.

Takoj se je oglasila in preko družbenega omrežja sporočila, da je navdušena, ker je na domači vaški cesti srečala medveda.

»Tekel je čez cesto, plezal na brežini in me pogledal in pozdravil,« je igralka Zvezdana Mlakar povedala kar v posnetku, ki ga je delila med svoje spletne prijatelje. Kot je še omenila, je bil tudi zato njen dan čudovit.

»Ja, že zjutraj sem ga srečala in cel dan je bil drugačen.
Ker je bil danes moj dan, ko sta sonce in moja luna v biku, vem, da mi je medved prišel nekaj povedat! ( hihi )
Sploh se ga nisem bala, bila sva presenečena, ker sva se srečala.
Pocaščena sem, ko se mi zgodi srečanje z divjino!
Potem sem delala na vrtu, hitela, ker je napovedan dež cel teden.
Zdaj pa sem, priznam, zmatrana za znoret, vse me boli, še nimam letošnje kondicije…psi so cel dan divje lajali in ves čas je lomastilo po gozdu, izgleda so medvedje mame pripeljale mladičke na plano!
Kakšen dan pozabimo na virus, na pritiske in tegobe in poglejmo tja čez, kjer se še vedno vrti v svojem ritmu!
Rada delam fizično, ko ti zemlja vzame vso moč in hkrati podari mir!,
« pa je še sklenila svoje misli.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO