Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšne fotografije Tine Maze pa še nismo videli

Objavljeno

V redu

Svoje utrinke na družbenem omrežju deli tudi naša nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze. Tokrat je objavila zelo zanimivo fotografijo ….

»~ Caught in the moment ~,« je zapisala Mazejeva, kar bi lahko prevedli ‘Ujeta v trenutku‘. Poleg zapisanega pa fotografija, kjer Tina počiva na trati poleg avtodoma. Očitno si je privoščila nekaj minutni počitek in si napolnila baterije, kar je ob dejstvu, da je mamica mali Anouk, najbrž zelo pomembno.

A tudi tega trenutka ni imela le zase, saj je ga je nekdo ovekovečil s fotografiranjem, Tina pa ga je pokazala še svojim sledilcem preko družbenih omrežij. Ti so ji seveda takoj poslali všečke, mnogi pa so njen počitek tudi komentirali.

https://www.facebook.com/tinamaze/photos/a.411504254190/10158006450564191/

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE: Sara Rutan ima novega fanta – poglejte, kako šarmanten je!

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals